دانشگاه

«رزمجو»ی آموزش و تلاش برای دانش افزایی رسانه ای در دانشگاه

گزارش واره ای از جلسه تصویب دوره آموزش خبرنویسی و تصویربرداری با موبایل در دانشگاه علمی کاربردی استان فارس

نوشته:مهدی بذرافکن

نوشته:مهدی بذرافکن

مدرس دانشگاه/فعال سواد رسانه ای/دانش آموخته فرهنگ و ارتباطات/مدیر واحد فرهنگی دیجیتال رسانه نگاران
چهارشنبه صبح، ساعت هنوز به هشت نرسیده بود که خودم را جلوی درِ سالن دانشگاه علمی کاربردی استان فارس دیدم. نیم ساعت زودتر آمده بودم، مثل همیشه، با همان عادت قدیمی که انگار نمی‌خواهد دست از سرم بردارد.

قرار بود همراه خانم دکتر آیلین صادقی سروستانی-رئیس مرکز علمی کاربردی خانه کارگر- و خانم مدواری-مسئول آموزش این مرکز- از دوره‌ «اصول خبرنویسی و تصویربرداری با موبایل» دفاع کنیم.
قبل از شروع جلسه، سری به اتاق آقای آرش رضایی، مسئول امور مدرسان زدم. دو سه نفر از مراکز مختلف علمی کاربردی آمده بودند و او بدر حال پساخ به پرسش های آنان بود. همان موقع، مهندس نعمتی را دیدم که مثل یک کارگردان پشت صحنه مشغول چک کردن سیستم‌های صوتی و تصویری بود.
حوالی ساعت هشت خانم فرشته جعفری-رئیس اداره گسترش و برنامه‌ریزی درسی- جلسه را کلید زد. در رأس جمع، دکتر آیت‌الله رزمجو نشسته بود، سرپرست جدید دانشگاه علمی کاربردی فارس که اولین بار بود می‌دیدمش. چهره‌اش آرام بود، با لبخندی که انگار می‌خواست بگوید: «همه‌چیز تحت کنترل است». کنجکاو شدم بدانم او کیست. یک جست‌وجوی سریع در سایت دانشگاه، رزومه‌ای پر و پیمان را جلوی چشمم آورد: استاد تمام زبان‌شناسی دانشگاه شیراز، مدیرکل سابق آموزش و پژوهش استانداری، مشاور استاندار، پژوهشگر برتر استان و…
دکتر رزمجو جلسه را با صحبت درباره خبر و رسانه باز کرد. او با آگاهی از دنیای خبرنویسی و شبکه‌های اجتماعی سخن گفت؛ از محتوای استاندارد، از فرمت‌های جدید انتشار ویدئو و خبر، و از راز وایرال شدن برخی پست‌ها در فضای مجازی.
وقتی نام چند نفر از همکاران قدیمی‌ام-عبداللهی،جعفری و جوکار- در رسانه را به زبان آورد، ناخودآگاه لبخندی زدم. حالا دیگر مطمئن شده بودم دکتر رزمجو به خوبی با اهمیت رسانه و آموزش رسانه در عصر شبکه های اجتماعی آشنا و حتی صاحب نظر است.
نوبت به خانم دکتر صادقی سروستانی رسید. او که پیشنهاد دهنده این دوره بود از ضرورت آموزش خبرنویسی و رسانه گفت از این که روابط عمومی‌های مراکز دانشگاه علمی کاربردی نیاز دارند با زبان رسانه امروز حرف بزنند.
بعد از او خانم سارا مدواری، با جزئیات درباره ساختار و زمان‌بندی دوره توضیح داد.
بقیه اعضای کمیسیون نظراتشان را مطرح کردند که بیشترینش این بود:« افزایش زمان دوره از ۴ ساعت به ۸ ساعت» این پیشنهاد با استقبال جمع روبه‌رو شد و در نهایت این دوره آموزشی به تصویب رسید؛ دوره ای که با حمایت آدم‌هایی که به آموزش و تغییر باور دارند جان گرفت. این جلسه قصه‌ای بود از امید، همکاری و شروعی تازه برای خبرنویسی با سبک و سیاق جدید برای مراکز تحت پوشش دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فارس.

«رزمجو»ی آموزش و تلاش برای دانش افزایی رسانه ای در دانشگاه karbordi1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا