دانشگاه

کلاس نوشتِ دانشگاه(۱۱) راه های موفقیت در یوتیوب

پیش نوشتار:
قصد دارم از این ترم «تجربه نگاری» هایم را از تدریس در کلاس های درس به اشتراک بگذارم. این «تجربه نگاری» ها، هم برای خودم خوب است -تا با مقایسه کلاس ها بتوانم در پایان ترم، تصویری از عملکردم داشته باشم و بر اساس آن به برنامه های بهتری برای آینده برسم-والبته برای دیگرانی که بعدها به حوزه تدریس ورود می کنند با مطالعه این تجربه نگاری ها شاید بهره ای بِبَرند. و در نهایت این که اگر این خاطره نگاری ها ادامه یافت و اگر بازخورد خوبی داشت بعدها کتاب شوند.برای نام این خاطره نگاری ها در نهایت به «کلاس نوشت» رسیدم.
کلاس نوشت یازدهم/دانشگاه علمی خانه کارگر

مهدی بذرافکن

بارندگی های دو سه روز و شب قبل از جمعه، جاری شدن سیل و آب گرفتگی در مناطق مختلف شیراز را به دنبال داشت.

جمعه البته که دیگر از باران خبری نبود. کلاس های جمعه من در دانشگاه علمی کاربردی خانه کارگر از ساعت هشت صبح آغاز و تا ساعت حدود ۱۶ ادامه دارد.

در بین چهار درس روزهای جمعه(خبرنویسی-وبلاگ نویسی-جامعه شناسی فرهنگی و ارتباط با رسانه) درس وبلاگ نویسی، برای دانشجوها از جذابیت بیشتری برخوردار است.

در کلاس وبلاگ نویسی که قبلا توضیحش را اینجا نوشته ام سعی می کنم به کارکرد صحیح شبکه های اجتماعی گریزی بزنم و در کنار آن به تمرین تیترزنی در رسانه ها بپردازم.

از سایر رسانه های پرمخاطب مثل یوتیوب هم حرف زدیم و به راه های موفقیت در یوتیوب که سوال یکی از دانشجویان بود (آقای خرد) اشاره کردیم.

درباره راه اندازی سایت از خرید دامنه و قالب تا اجاره هاست و سرور و… هم به صورت مشروح و تقریبا کامل توضیحاتی دادم و به یکی از دانشجویان علاقمند و کوشا(آقای وحید سعیدی) که گوینده صداوسیماست پیشنهاد کردم به جهت برندینگ شخصی اش یک سایت برای معرفی خودش راه اندازی کند.

در ادامه درباره فرهنگ و دیپلماسی فرهنگی کشورها هم صحبت کردیم؛از این که دیپلماسی فرهنگی به نوعی جنگ نرم کشورها برای تقابل فرهنگی با هم استفاده می شود و…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا